mandag den 1. januar 2007

I lørdags var det Anes fødselsdag, så vi skulle til Biersted. Men Siri skulle jo lige have en morgentur. På vejen mødte vi en rigtig dejlig, lille labradorhvalp på 10 uger. Siri var rigtig dygtig til at snakke med den, også uden at vælte den ret mange gange. De var altså ret søde sammen.

Vi kørte til Biersted og på vejen besøgte vi Nordjyllands Kunstmuseum, som havde en udstilling jeg gerne ville se. Mest fordi der var tre hængebugsvin, som en del af udstillingen. Og da der så var gratis entre hele december og vi alligevel kørte lige forbi...

De tre hængebugsvin havde ikke været tilfredse med kun at være tre, så nu var der 11. Det var vist ikke helt meningen at en af dem havde været drægtig. Men jeg skulle sige, at hænger maven før, så slæber den hen ad jorden, når man lige har født!

I udstillingen var der også flere fugle, bl.a. kalkuner, som jo er et flokdyr. Men alle fuglene sad alene i deres bur. Det kan godt være, at det er kunst, men det er altså synd for de dyr. 3 måneder skal de sidde der, på en pind i et lille bur.

I Biersted fik vi sat en UPS op. Det var ganske let og smertefrit, og det virker i hvert fald ved strømsvigt. Så må vi se om den også gør ved f.eks. lynnedslag.

Hos Ane og Anders fik vi pålægskagemænd, og der var rigeligt til alle 12. Også til madpakker til alle. Faktisk spiste vi det sidste af vores madpakke til frokost i dag.

Anders søster og hendes mand havde naturligvis deres datter med. Hun er simpelthen en charmetrold af format. Mig har hun set en gang før, i april 2006, og alligevel kom hun og ville løftes op af mig. Rigtig hyggeligt.

I går eftermiddags havde vi taget Siri med i hundeskoven i Trige. Siri fik leget en masse med fem andre hunde, men hvor var hun dog våd og beskidt! Hun blev tørret og børstet og tørret og børstet nogle gange inden hun skulle med ud til Tomas og Dina. Men alligevel er jeg sikker på at de har kunnet feje et halvt kilo sand op i dag.

Vi var ti og en hund til nytårsaften i Højbjerg og det var en hyggelig aften. Dina havde lavet lammekølle og græske kartofler med det hele til aftensmad og Alex havde lavet chokolademus til dessert.

Siri tog det hele rigtig pænt. Stille og roligt. Der var lige to gange, hvor hun var nødt til at skælde larmen ud. Og da vi stod i to forskellige rum til midnat gik hun også lidt frem og tilbage. Hun skulle jo holde øje med flokken.

Dina havde bagt kransekage selv, med særdeles godt resultat, og de havde købt en fantastisk god champagne. Det var lidt sjovt med nytårsgudstjenesten. Den har jeg aldrig set før, men denne gang var vi nødt til at se lidt af den. Dina kom pludselig ind og sagde, at Tomas vejleder, Ivan Damgaard, spillede violin i fjernsynet. Og det måtte vi da se.

Vi var hjemme og i seng klokken 3 og i dag har vi bare siddet foran hver vores computer og lavet absolut ingenting.